8 komentarzy

  1. Anna R
    12 marca, 2014 @ 7:17 pm

    Uwielbiam drożdżowe ciasta, a to wygląda super 🙂
    Fajny blog więc nominuję Cię do Liebster Blog Award szczegóły: http://gogusiowo.blogspot.com/2014/03/nominacja-do-liebster-blog-award.html
    Pozdrawiam:)

    Reply

  2. Urszula Urszula
    31 marca, 2015 @ 11:17 am

    Jest w piecu.

    Reply

  3. Anonimowy
    14 maja, 2015 @ 10:29 am

    Dziekuje, pychotka. Udało się nawet takiemu antytalentowi cukierniczemu jak ja:D

    Reply

  4. HEJ-to wlasnie ja!
    27 stycznia, 2016 @ 1:16 pm

    czy ciasto mozna zrobic z suchymi drożdżami?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      27 stycznia, 2016 @ 2:31 pm

      Tak, można, choć w tym przepisie preferowane są to swieze 🙂

      Reply

  5. Anonimowy
    10 kwietnia, 2016 @ 11:35 am

    Czy mozna zamiast oleju uzyc roztopionego masła aj esli tak to w jakiej ilości?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      11 kwietnia, 2016 @ 7:18 am

      Nie robilam z maslem nigdy, ale nie do konca to dobry pomysl gdyz masa musi stac przez dwie godziny, a maslo zmienia stan skupienia podczas stygniecia.

      Reply

  6. Monika
    8 marca, 2021 @ 1:39 am

    Zrobiłam dziś z synkiem. Dodaliśmy jeszcze domowy dzem pod kruszonka. Wyszło wspaniałe. Dziękujemy. Zresztą korzystamy z Panie przepisów juz od dawna i zawsze się sprawdzają.

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *