6 komentarzy

  1. aaa
    Kwiecień 9, 2019 @ 7:32 pm

    Cześć, 🙂
    czy zamiast wiśni mogę dać maliny i tyle samo czasu robić nalewkę?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Kwiecień 9, 2019 @ 10:07 pm

      Myślę, że tak 🙂

      Reply

  2. szurek4
    Lipiec 8, 2019 @ 9:41 pm

    maliny przetrzymane w gorzale robią się gorzkawe – ostrzegam . Szkoda malin

    Reply

  3. szurek4
    Lipiec 8, 2019 @ 9:42 pm

    maliny przetrzymane w gorzale gorzknieją – macerowanie góra 2 tygodnie

    Reply

  4. Piotr
    Lipiec 28, 2019 @ 10:32 pm

    0,5l alkoholu mamy na myśli spirytus 70% czy wódkę ???czy może 90% ???

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      Lipiec 29, 2019 @ 11:04 am

      Jest napisane w opisie 🙂
      Nalewka została zrobiona na bimbrze 60-70%.

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.