8 komentarzy

  1. aaa
    9 kwietnia, 2019 @ 7:32 pm

    Cześć, 🙂
    czy zamiast wiśni mogę dać maliny i tyle samo czasu robić nalewkę?

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      9 kwietnia, 2019 @ 10:07 pm

      Myślę, że tak 🙂

      Reply

  2. szurek4
    8 lipca, 2019 @ 9:41 pm

    maliny przetrzymane w gorzale robią się gorzkawe – ostrzegam . Szkoda malin

    Reply

  3. szurek4
    8 lipca, 2019 @ 9:42 pm

    maliny przetrzymane w gorzale gorzknieją – macerowanie góra 2 tygodnie

    Reply

  4. Piotr
    28 lipca, 2019 @ 10:32 pm

    0,5l alkoholu mamy na myśli spirytus 70% czy wódkę ???czy może 90% ???

    Reply

    • Katarzyna Rzepecka
      29 lipca, 2019 @ 11:04 am

      Jest napisane w opisie 🙂
      Nalewka została zrobiona na bimbrze 60-70%.

      Reply

  5. Kasia
    14 lipca, 2020 @ 6:09 pm

    A po zrobieniu,po 7 dniach w chłodnym miejscu co dalej? Bo następnie jest napisane, żeby za miesiąc przecedzić

    Reply

  6. Agnieszka
    23 lipca, 2020 @ 2:10 pm

    Mam pytanie. Czy zamiast spirutusu mogę dać wódkę?

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *